Τρόποι Πληρωμής

Κάνοντας παραγγελία online από το www.blos-som.gr μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με τους εξής τρόπους:

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

  • Η υπηρεσία πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής έχει έξτρα επιβάρυνση 2,5€
  • Η Παραγγελία σας εκτελείται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, η παραλαβή της πραγματοποιείται στο χώρο σας από την Εταιρία ACS Courier και η εξόφληση πραγματοποιείται επιτόπου με την παράδοση.
  • Η υπηρεσία πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής ΔΕΝ είναι δυνατή για αποστολές σε ΚΥΠΡΟ.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

  • Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron).

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς (ePOS Paycenter), το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL).

Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή:

  • Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής “Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα”
  • Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς (ePOS Paycenter)
  • Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε “Πληρωμή”

Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Εάν είστε καινούργιος πελάτης και έχετε επιλέξει ως τρόπο εξόφλησης την Πιστωτική Κάρτα υπάρχει ενδεχόμενο καθυστερήσεων ως προς την αποστολή της Παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιώσει η Εκδότρια τράπεζα της πιστωτικής σας κάρτας την Εγκυρότητα των στοιχείων σας. Ο χρόνος ανταπόκρισης εξαρτάται από την εκδότρια τράπεζα και εκτιμάται από 2 ώρες έως και 5 ημέρες. Σε καμία περίπτωση η εταιρία BlossomBeautyConcept δεν θα προβεί σε καμία είσπραξη έως ότου να λάβει την σχετική επιβεβαίωση. Η εκδότρια τράπεζα δεσμεύει το ποσό της χρέωσης κατά τη διάρκεια αυτή. Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες γίνονται με σκοπό να προστατεύσουν τις ηλεκτρονικές σας αγορές και να μειώσουν την πιθανότητα να πέσετε θύμα εξαπάτησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Η υπηρεσία πιστοποίησης κατόχου κάρτας παρέχεται από την Τράπεζα, σε συνεργασία με τρίτους παρόχους. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας. Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας, ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας σας, σε συνεργαζόμενο με την Τράπεζα, τρίτο πάροχο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.

Επιλέξτε Verified by Visa και MasterCard SecureCode για περισσότερες πληροφορίες.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αφορά τις τηλεφωνικές παραγγελίες και τις παραγγελίες που γίνονται από Κύπρο.

Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο κόστος της παραγγελίας σας, στον παρακάτω λογαριασμό Τραπέζης της BlossomBeautyConcept.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογ. Καταθετικός : 5238-099729-982

IBAN: GR540172 2380 0052 3809 9729 982

Δικαιούχος: BLOSSOM IKE

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα παραγγελιών στο 2310234343 για να γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήσατε την κατάθεση.