Είμαστε η Paese – ένα μοναδικό πολύχρωμο brand καλλυντικών, που ιδρύθηκε το 2008. Δημιουργούμε εξαιρετικά, υψηλής ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών γυναικών καταναλωτών.

Δεν επεξεργαζόμαστε μόνο ιδέες για προϊόντα, ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες τάσεις αλλά καθορίζουμε τις τάσεις εμείς οι ίδιοι.

Συνεργαζόμαστε στενά με επιστημονικά ιδρύματα για να αναπτύξουμε καινοτόμες συνθέσεις για τα προϊόντα μας που είναι μπροστά από τις τάσεις της αγοράς. Βελτιώνουμε συνεχώς τα καλλυντικά μας, εμπλουτίζοντάς τα με ενεργά συστατικά που φροντίζουν την επιδερμίδα.

Η κατανόηση των γυναικών και των αναγκών τους έχει καταστήσει την Paese σαν ένα επιτυχημένο brand στις διεθνείς αγορές σε μόλις λίγα χρόνια

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργούμε παγκόσμιας κλάσης, υψηλής ποιότητας καλλυντικά στην Πολωνία.

PAESE products
Paese Presentation

Η Φιλοσοφία μας

Τα καλλυντικά Paese είναι γεμάτα από την αγάπη μας για τη φύση από την οποία αντλούμε συνεχώς τις εμπνεύσεις μας. Πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο παράδειγμα εντυπωσιακής δύναμης και εκπληκτικής ποικιλομορφίας.
Είμαστε επίσης πολύ περήφανοι που δεν χρησιμοποιείται πειραματισμός με ζώα στην παραγωγή των καλλυντικών μας.

Αγαπάμε τη φυσική ομορφιά των γυναικών.

We believe that perfect make-up helps bring out feminine beauty and hidden glow.

Η Αποστολή μας

Παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα και καινοτόμες λύσεις μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.

Για πολλά χρόνια, η Paese συνεργάζεται με διάφορους ειδικούς, υποστηρίζει φιλανθρωπικές εκστρατείες, συνεργάζεται με beauty bloggers, εκπαιδεύει τους υπαλλήλους της και έχει ισχυρή παρουσίαση της επωνυμίας σε εκθέσεις και συνέδρια σε όλο τον κόσμο.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο εργαστήριο και την παραγωγή μας ,με νέες εγκατάστασεις για να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε καλλυντικά με την υψηλότερη ποιότητα που ανταποκρίνεται γρήγορα στην αγορά, τις αλλαγές και τις νέες ανάγκες των πελατών.

Beauty Products on a rock

Οι Εγκαταστάσεις μας

Χάρη στη δική μας μονάδα παραγωγής έχουμε ένα πραγματικό επιρροή σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, ποιότητα καθώς και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του.

Cosmetics Laboratory

Χάρη σε όλα αυτά, τα καλλυντικά της Paese είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που περικλείονται σε φόρμουλες που εγγυώνται πως οι ιδιότητές τους απελευθερώνονται αποτελεσματικά.

Μας αρέσει να δημιουργούμε! Η καρδιά της εταιρείας μας χτυπά στο εργαστήριό μας. Εδώ είναι που οι λέξεις και οι ιδέες παίρνουν υλικά σχήματα και μεταβάλλονται σε τύπους. Δοκιμάζουμε νέες ιδέες, επιλέγουμε τις καλύτερες λύσεις, αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα και απολαυστικά υψηλή ποιότητα. Όλα τα καλλυντικά μας είναι εμπλουτισμένα με φυσικά, ενεργά συστατικά που θα λατρέψει το δέρμα σας.

Paese Laboratory
Woman with PAESE product

Το Κοινό μας

Τα καλλυντικά μας απευθύνονται σε γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που νοιάζονται για την εσωτερική τους ανάπτυξη και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων, στα ευεργετικά τους αποτελέσματα και στην αισθητική της συσκευασίας.

Προσφέρουμε όλα τα παραπάνω.

  • Μια καινοτόμος τεχνολογία για τη λήψη σκευασμάτων Nanostru ctured Lipid Carrier (NLC) με χρήση βιοδραστικής ουσίας με τη μορφή ελαίου φραγκοστάφυλου.
  • Η πρώτη σειρά έγχρωμων καλλυντικών στην αγορά με τόσο προηγμένες και πρωτόγνωρες ιδιότητες περιποίησης δέρματος.
  • Η πρώτη σειρά καλλυντικών με τόσο αποτελεσματικές αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις δράσεις.
  • Τα πρώτα έγχρωμα καλλυντικά με τόσο αποτελεσματικές ιδιότητες τελειοποίησης του δέρματος.
  • Σύμφωνα με τη γνώμη για την καινοτομία που εξέδωσε το ανεξάρτητο Ινστιτούτο Βιομηχανικής.
  • Χημεία, μπορούμε να πούμε ότι οι τεχνολογικές λύσεις και οι τύποι προϊόντων καθώς και ο τομέας εφαρμογής τους είναι καινοτόμες τόσο στην πολωνική όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Είμαστε οι δημιουργοί της σειράς Nanorevit. Είμαστε περήφανοι για αυτό γιατί ήμασταν οι πρώτοι που περικλείσαμε το έλαιο φραγκοστάφυλου σε μια νανοδομή, έτσι ώστε το δέρμα σας να αντλεί τα μέγιστα από τις πολύτιμες ιδιότητές του. Το έλαιο φραγκοστάφυλου περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό βασικών ακόρεστων λιπαρών οξέων (EFAs) που παρέχει ισορροπία στο δέρμα:

  • βέλτιστη ενυδάτωση του δέρματος
  • το κάνει πιο ελαστικό και προλαμβάνει τις ρυτίδες
  • ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος
  • διεγείρει την αναγέννηση και το σχηματισμό νέων κυττάρων του δέρματος
nanoverit
leaf φυσικά συστατικά
laboratory δικό μας εργαστήριο
certified επαγγελματικά προϊόντα
design μοναδικό design
innovative καινοτόμες φόρμουλες

Ta Stand μας

Stand
Stand 2
Stand 3
Stand 4
Stand 5

Εκδηλώσεις Paese

Events
Events 2
Events 3
Events 4

Χάρτης Διανομής

Τα καλλυντικά μας διανέμονται σε περισσότερες από 50 χώρες.
Είμαστε παρόντες στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως.

distribution map
Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι: